Nejnovější recenze ze sekce Bezdrátové telefony
- levný
- super
supr cena
- Je bez šňůry
- Nemá záložní baterie při výpadku elektřiny.
Tento telefon jsme loni vyměnili za obyčejný s kablíkem a sluchátkem, celkem jsme si na něj zvykli, ale starý telefon fungoval i když nešla elektřina, tento nepracuje.Možná dělám něco blbě.....
SPOKOJEN
- velký display a písmena
- společný adresář tel. kontaktů pro obě stanice
- scházel český návod
spokojenost s telefony Panasonic
- jednoduche zapojeni i obsluha
- moznost vice sluchatek
vyborny produkt, hodne funkci
doporucuji
- pěkný design
- čistá linie, bílá barva - telefon i stojan stejné barvy
- výborný z ergonomického hlediska
- dobře se drží
- tlačítka lehce vystouplá tzn. snadné ovládání
- dobře čitelný display
Velmi snadná obsluha bezdrátového telefonu a jednoduché nastavení funkcí. Vhodný pro nenáročné uživatele i pro ty, kdož se s technikou zrovna moc nekamarádí /např. starší generace/. Za málo peněz hodně muziky - levný telefon s dostatečným množstvím funkcí. Funguje dle očekávání. Do domácnosti ideální. Dobrá koupě.
Spokojenost.
100% doporučuji
- Používán jen jako domácí telefon (a budík), zcela vyhovuje.
- Mimo základnu se vybíjí víc než bych čekl, ale stále v řádech několika dnů. Špatná čitelnost rozsvíceného displeje "zezhora", jinak OK.Nabídka vyzvánějících tónů ..mno, polyfonní mobil to není :-)
Naprostá spokojenost
- snadná a jednoduchá obsluha ,doufám,že i dlouhodobá spolehlivost jako u předcházejícího přístroje téže značky.
- zatím nic
svými vlastnostmi a parametry mým požadavkům naprosto vyhovuje.
- Lze použít jako domácí telefon. K této sadě jsem dokupil další telefon A120, který šel spárovat se sadou. Takže nyní využíváme na volání po domě 3 telefony. Vyzvánění není nejhlasitější ale dostačuje.
Splnil očekávání pro telefonování po domě.
- skvělý poměr kvalita/cena
velmi dobrý produkt
Mám ho teprve krátce,ale zatím spokojenost. Set byl ihned provozuschopný,nastavení jednoduché. Trochu menší display,ale vše ostatní v pohodě. Tento model jsem si vybrala kvůli možnosti přepnout na hlasitý hovor. Také rychlé dodání a komunikace s prodejcem v naprostém pořádku.
- Snadné ovládání.
- Dobrá cena.
Produkt splnil vše, co jsme od něj očekávali.
Nerad se opakuji,ale vše bylo v pořádku.
Dobrý, pomohl mi.
Fajn, chybí některé funkce, ale to jsem věděl. Dnes bych koupil o něco dražší.
- splňuje co se od něj očekává
- nevýrazný displej
prudukt jsem si vybral kvůli ceně
- jednoduchost
- nevim
v pohodě
- Zatím nejlepší bezdrátový telefon pro pevnou linku.
- Počet znaků pro jméno by mohl být ještě trochu delší. Může se sice u něj použít baterie s vyšší kapacitou, ale pak už přístroj ztratí schopnost pípat před vypnutím kvůli vybité baterii.
celkem mi vyhovuje, lepší zatím neznám.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »