Nejnovější recenze ze sekce Bezdrátové telefony
cena
- nedá se zvýšit poslech
Spokojenost s přístupem,jen potíže s poslechem
- Velká podsvícená tlačítka i displej což samozřejmě lahodí nám starším.
- Nemá
- Seznam na 120 kontaktů
- Současné zadávání nového kontaktu do obou přístrojů
Stejný telefon Panasonic se dvěma přístroji jsem měl asi 25let s naprostou spokojeností. Poslední dobou přestalo fungovat nabíjení jednoho z přístrojů. Po odebrání ze nabíjecí základny se po několika vteřinách vypnul. Neváhal jsem při nákupu stejného přístroje. Nový je skutečně kompfotní, dosah od základny asi sto metrů, lehký s třířádkovým, krásně čitelným displejem na kterém jsou bezvadně viditelné kontakty i pro mě, jako seniora. Z telefonu jsem skutečně nadšen.
Telefon pro pevnou linku bohatě postačuje, má i blokaci otravujících čísel, budík, chůvičku, sms, pěkně velká písmena a dobře se čtou na displeji a další možnosti, i dost podrobný návod ...
Ne ideální čitelnost displeje
- hodně funkcí, ještě jsem nevyzkoušela všechny, prozatím dělá vše, jak by měl dle technické specifikace
- pro mne je důležitý objemný telef.seznam, uloží až 300 jmen
- hezký dizajn
- Nemá český návod
Zatím nevím, je to dárek pro maminku. Telefon má pohodlné ovládání, velikost šikovná do ruky, ovládací tlačítka větší (pohodlnější) než u běžných modelů. Jediné mínus, není český návod, ale doufám, že intuitivně ho zprovozníme :-)
Funguje.
- vše OK
- Kvalitní výrobek pro i pro neškoleného uživatele
- Pozor, musi se tam dat samodobijeci baterie
V minulosti jsem mela stejny produkt, aoe ted ho zacali vyrabet na samonabijeci baterky
Dobrý dosah, splnil očekávání
- Fungoval po vybalení bez problémů.
- Přiměřená cena
- Chybějící české menu, ale to bylo poctivě uvedeno v nabídce a pro běžné telefonování ho nepostrádám.
Standardní sada bezšňůrových telefonů, vhodná k vybavení rodinného domu nebo malé firmy.
Tento telefon mám již několik let, jsem na něho zvyklá.
Když se pokazil, objednala jsem si stejný.
- Velmi pěkný, spolehlivý a kvalitní přístroj za rozumnou cenu.
- Malý displej.
Doporučuji.
- Dobrý dosah.
- Super výdrž baterie.
Cena
- Starý telefon mi již přestával fungovat a a tento ho stoprocentně rychle nahradil. Zatím je bez problému!
- Baterie podruhé nabíjena a už "nedrží"!!!
Hezký design, dobrá cena.
ALE Baterie teprve podruhé nabíjena a už "nedrží"!!!